Wat in geval van nood?

Is jouw huisdier bijvoorbeeld aangereden, bel ons dan altijd eerst op! Je bent dan zeker dat er iemand aanwezig is. Ondertussen kunnen wij ons voorbereiden op jouw komst. Vraag ons niet tot bij jou te komen. Zonder de noodzakelijke apparatuur (zuurstof, radiografie, ...) kunnen wij immers weinig doen. Haal een deken, plaats jouw dier hierop en draag hem of haar als in een hangmat naar de auto. Op deze manier zal je weinig of niets verkeerd doen en gaat er zo weinig mogelijk kostbare tijd verloren.

Voor dringende zaken mag je ons altijd contacteren, ook 's nachts en in het weekend. Wij proberen zoveel mogelijk bereikbaar te zijn. Bij afwezigheid vind je een boodschap op ons antwoordapparaat of word je doorgeschakeld naar het andere kabinet. Als wij afwezig zijn tijdens het weekend vind je op ons bandje het telefoonnummer van de wachtdienst voor dierenartsen (de website hiervan vind je ook terug op de pagina "links").


Raadplegingen buiten de normale diensturen/dringende interventies

Voor dringende interventies tijdens de normale werkuren, evenals voor interventies op zaterdagen na 12.00 uur, op zon- en feestdagen en tussen 20.00 - 9.00 uur worden toeslagen gerekend op onze normale tarieven. Deze toeslagen zijn afhankelijk van het tijdstip en de omstandigheden en variƫren van 50 tot 100 procent.