Oktober 2020

Oktober - uitbreiding van het team


Hallo allemaal,

Mijn naam is Carlien, 28 jaar en sinds midden juli de nieuwe dierenarts in het dierenartsenteam van jullie favoriete praktijk. Ik zal mij hier even kort voorstellen, zodat jullie dat nieuwe gezicht (onder het mondmasker) ook wat beter leren kennen.

In 2016 studeerde ik samen met collega Dennis af aan de universiteit Gent als dierenarts in de optie gezelschapsdieren. Meteen na mijn afstuderen begon ik te werken in de praktijk waarbij ik ervaring heb opgedaan in zowel een kleine praktijk als een dierenkliniek. Eind 2018 besliste ik om een andere weg in te slaan en volgde ik een postgraduaatstudie 'klinisch onderzoek', waarna ik aan de slag ging bij Janssen Pharmaceutica. Na 2 jaar te werken in de farmaceutische industrie begon ik de praktijk toch te missen, waardoor ik in juli besliste de overstap weer te maken en terug als dierenarts aan het werk te gaan. Zo kwam ik dan ook bij de gezelschapsdierenpraktijk terecht.

Ik ben een enorme fan van katten en heb er zelf ook 2, Frits en Elmo, waar ik mijn handen vol mee heb. In de praktijk kunnen jullie bij mij dan ook terecht met jullie honden en katten. Hopelijk kan ik jullie en jullie huisdier snel verwelkomen in Aartselaar of Wilrijk!