maart

Maart - maand van verandering


Succes Ann!

2020 lijkt wel het jaar van de verandering voor de gezelschapsdierenpraktijk. En dat heb je misschien al gemerkt. Sinds maart hebben wij immers geen vrije raadplegingen meer en is een consultatie enkel nog mogelijk na het maken van een afspraak. Voor het maken van een afspraak blijven wij, zoals eerder, elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00u en 19.00u.

Daarnaast heeft collega Ann De Beul, na 16 jaar, een nieuwe uitdaging gevonden bij Ondernemers Zonder Grenzen en werkt zij niet langer meer als dierenarts op de praktijk.

Met dit 'woordje van de dierenarts' willen wij Ann bedanken voor de jarenlange samenwerking! Hoewel deeltijds werkzaam, was Ann als eerstelijns-dierenarts voor de honden en katten steeds multi-inzetbaar. We zijn ervan overtuigd dat niet enkel wij, maar ook de klanten en patiënten Ann als dierenarts en spraakwaterval zullen missen. Voordeel: Nu er nog maar één helft van de tweeling op de praktijk werkt, zal er in de toekomst minder verwarring zijn over wie nu weer de behandelende arts van jouw huisdier was ;). 

Wij wensen Ann enorm veel succes en blijven haar werk bij Ondernemers Zonder Grenzen volgen. De praktijk steunt deze vzw door bomen te planten en verwoestijning tegen te gaan. Misschien heb je de spaarpotjes aan de receptie al opgemerkt? Wil je meer weten over Ondernemers Zonder Grenzen, neem dan zeker eens een kijkje op hun website www.ozg.be Overtuigd? Plant een boom!