November 2019

November - Wie is Maarten?


Na de aankondiging van vorige maand is het hoog tijd dat ik mij even voorstel. Ik ben Maarten Rombouts, 32 jaar afkomstig uit de stille kempen. Ik ben samenwonend met Petra en papa van Casper en Joren. Ook ben ik het trotse baasje van mijn hond Torro. Met de nodige fierheid kan ik jullie vertellen dat ik het team van dierenartsen zal aanvullen.

Om mij wat beter te leren kennen, zal ik jullie vertellen wat er mij toe gedreven heeft om diergeneeskunde te studeren. Ik ben sinds zo lang ik mij kan herinneren gepassioneerd door vogels. Dit is begonnen met als kleine jongen de duiven van mijn vader te verzorgen en deze hobby heeft zich verder gezet naar het houden van kleine parkieten. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot het houden en kweken van verschillende parkieten en papegaaien. Recentelijk heb ik ook een aantal zangvogels aan mijn collectie toegevoegd. Onder het mom van 'maak van je hobby je beroep' ben ik uiteindelijk aan de opleiding diergeneeskunde begonnen. Juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de universiteit Gent met als afstudeerrichting gezelschapsdieren.

Twee maanden later zag ik een vacature van jullie favoriete gezelschapsdieren praktijk. Door het gevarieerde aanbod aan patiënten heb ik geen seconde getwijfeld en op de vacature gereageerd met het gekende resultaat.

Ik hoop jullie en je hond, kat, konijn, knaagdier, reptiel, vogel of welk diertje dan ook, snel te leren kennen in de praktijk.