Juni 2019

Juni - Innoveren


Als praktijk vinden we het erg belangrijk om te blijven innoveren. De diergeneeskunde staat immers niet stil. Om onze patiënten de beste zorgen te kunnen bieden, blijven we vernieuwen op verschillende niveaus.

Onze dierenartsen volgen regelmatig bijscholingen in binnen - en buitenland. Zo blijven we op de hoogte van nieuwe behandelingen, technieken, ziektes en onderzoeken. Dierenarts Karin gaat binnenkort naar Sint - Petersburg, Rusland om er het 25ste FECAVA - congres bij te wonen. Dierenartsen Henk en Dennis zijn vaste waardes op het Icarecongres en het konijnen - en knaagdierensymposium en dierenarts Lies heeft dit jaar ook al 3 bijscholingen/congressen gevolgd. Naast het volgen van allerlei bijscholingen en practica, is de praktijk ook geabonneerd op tal van wetenschappelijke tijdschriften om op die manier ook zo goed mogelijk up-to-date te blijven.

Behandelmateriaal en de onderzoekstoestellen zijn af en toe aan een update of vervanging toe. Eind vorig jaar werd een nieuw en digitaal radiografietoestel aangeschaft. Hoewel ons oude toestel nog in prima staat verkeerde, werkt dit toestel sneller, is het gebruiksvriendelijker en is de beeldkwaliteit beduidend beter. Dit alles maakt dat we onze patiënten nog beter kunnen helpen.

Ook de praktijkruimte waarin wij werken is af en toe aan vernieuwing toe. In mei namen wij de operatiekamer van de praktijk in Aartselaar onder handen. Foto's van de metamorfose vinden jullie terug op de facebookpagina van onze praktijk. Een drastische verandering met prachtig resultaat.

Jullie merken het, wij blijven bezig om jullie huisdieren met het juiste materiaal en in een aangename omgeving de zorgen te geven die ze verdienen. Zijn jullie tevreden van de praktijk en onze zorg? Laat dan ook zeker een review achter op Google of via onze facebookpagina. Zijn jullie niet tevreden of zitten jullie met vragen/opmerkingen? Twijfel dan niet om ons hierover aan te spreken. Enkel zo kunnen we samen naar een goede oplossing streven.