Kennen jullie onze nieuwe dierenartsassistente al?


Hallo, kennen jullie mij al?

Mijn naam is Charlotte en ik ben sinds midden april de nieuwe dierenartsassistente van de praktijk. Maar wat houdt dit nu juist in?

Je kan onder andere bij mij terecht aan de balie voor het maken van een afspraak of het ophalen/bestellen van voeding en medicijnen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het verwerken van de binnengekomen bestellingen. Naast het administratieve gedeelte, zorg ik er ook voor dat de operatiekamer en de consultatieruimte netjes opgeruimd zijn na gebruik. Ten slotte bied ik nog de nodige zorgen aan de dieren die bij ons gehospitaliseerd zijn en assisteer ik de dierenartsen waar nodig tijdens de consultaties.

Een van de leuke aspecten van mijn job is dat ik dieren van de meest uiteenlopende soorten mag verzorgen en vertroetelen! Thuis kan ik dit gelukkig ook doen met mijn konijnen, cavia's, gerbils, hamster, katten, kippen, geiten en paarden. Dankzij hen heb ik mijn passie voor het verzorgen van dieren leren kennen.

Ik heb hiernaast ook nog een andere grote passie, namelijk: paardrijden! In mijn vrije tijd vind je me overdag dus meestal terug op de rug van een van deze grote viervoeters. Mijn avonden vul ik dan weer graag met een goed boek, een cinema of met mijn vrienden.

Ik hoop dat jullie mij zo al wat meer hebben leren kennen!

Tot slot, wil ik jullie graag nog een grappig weetje meedelen: er is maar één dier dat me de stuipen op het lijf kan jagen! Misschien hebben die acht poten en ogen er iets mee te maken?